Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Τα δείγματα αγαπητέ αλλάζουν κατά το δοκούν…μην αυταπατάσαι!!!

Τα δείγματα αγαπητέ αλλάζουν
Τα δείγματα αγαπητέ αλλάζουν

Θεώρησα σκόπιμο να μην γράψω τίποτα για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από εταιρία δημοσκοπήσεων που αναλαμβάνει και πολιτικές έρευνες. Άλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξω εγώ τη φερεγγυότητα τέτοιου είδους ερευνών. Πολιτικών και Αθλητικών. Ο κόσμος γνωρίζει ποιος κάνει τις παραγγελίες, ποιος τις πληρώνει και τελικά ποιος μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.

Εχθές μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να δημοσιεύσω τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση και τα αποτελέσματα της, για να δει ο κόσμος του ΑΡΗ, που βρίσκεται ως όνομα, ως σωματείο, ως αθλητικός οργανισμός στο χάρτη της Ελλάδας. Πιο πολύ βέβαια ποντάρισα στο ότι θα βάλω μπροστά τις σκέψεις και θα σας βάλω να σκεφτείτε, βλέποντας την εικόνα και τα νούμερα.

Σήμερα διάβασα με όχι και τόσο μεγάλη έκπληξη, ένα άρθρο που κάνει συγκρίσεις ανιπόστατες και αβάσιμες. Άλλωστε το IQ του αρθρογράφου είναι γνωστό πως δεν ξεπερνά αυτό του τετράφυλλου τριφυλλιού που υποστηρίζει. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως το όνομα του ΑΡΗ δε μπορεί να χρησιμοποιείται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ΑΡΗ. Όχι πως έχουν ιδέα από ΠΑΟΚ αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση!

Ο ΑΡΗΣ λοιπόν το 1993 βρισκόταν στο 10% των οπαδικών προτιμήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πίσω του κατά 3% και ο Ηρακλής 8%!!! Σήμερα ο ΑΡΗΣ εμφανίζεται στο 3% νούμερο που αν μεταφραστεί σε καθαρό αριθμό «ψήφων» μιλάμε για 300.000 οπαδούς σε όλη τη χώρα!!!

Ο ΠΑΟΚ σήμερα βρίσκεται στο 12% δηλαδή έχει μία διαφορά 5% από το 1993!!! Με μόλις 2 τίτλους στο ποδόσφαιρο τι κατάφερε; Να πάει από το 7% στο 12% σε διάστημα 22 ετών! Ο ΑΡΗΣ έχασε 6% έχοντας κατακτήσει 7 τίτλους!!!

Οι δύο ομάδες είχαν κοινές πορείες σε Ελλάδα και Ευρώπη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και με τις γνωστές συνθήκες που επικρατούν, σε συνδυασμό πάντα με τις όποιες διευκολύνσεις απολαμβάνει το συμπαθέστατο αυτό σωματείο ή Ένωση ή ότι είναι τέλος πάντων. Διάβασα σήμερα σε αυτό το άρθρο λοιπόν για κακό ΠΑΟΚ!!!

Γελάνε όλοι με αυτόν που το έγραψε!!!

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έχει πέσει κάτω από την 3η θέση. Φέτος ήταν πρώτος και κόντεψε να βει και πρωταθλητής χειμώνα. Πηγαίνει για Τσάμπιονς Λιγκ και κολλάει συνέχεια στα προκριματικά. Έχει μαζί του όλη την πολιτική ηγεσία της πόλης, όλα τα κανάλια, τους δημοσιογράφους, τις εφημερίδες και μας μιλάτε για κακό ΠΑΟΚ;;;;

Το δέιγμα της έρευνας «αγαπητέ» και κανείς φυσικά από τους φωστήρες συναδέλφους σας του ΑΡΗ δε σας απαντά, όπως εδώ και πολλά χρόνια αφήνουν και άλλους να μιλάνε απαξιωτικά για τον ΑΡΗ, είναι τόσο μικρό όσο είναι το IQ σας!!!

Αν ο ΠΑΟΚ είχε το 55% μέσα στη Θεσσαλονίκη γιατί τότε αν κλείναμε σε μέρα αγώνα τα διόδια δε θα γεμίζατε το γήπεδο; Να σας πω εγώ γιατί!!! Γιατί είστε η μειοψηφία μέσα στην πόλη του Θεού και του Ημίθεου! Ο παραδοσιακός Θεσσαλονικιός είναι ΑΡΗΣ ή Ηρακλής!!! Η πόλη είναι κίτρινόμαυρη και κυανόλευκη! Ανήκει στα γνήσια τέκνα της!!! Τα στοιχεία μας είναι ακράδαντα και δε χρειάζεται καμία έρευνα για να το αποδείξουν.

Διάβασα για καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος παραγόντων του ΑΡΗ και προσβλητικές εκφράσεις εις βάρος παραγόντων του Ηρακλή! Θυμάστε πόσοι πρώην παράγοντες είναι μέσα από την ομάδα αυτή που υποστηρίζετε ή να το ξαναβγάλουμε βούκινο; Ο κόσμος αυτά τα ξέρει!!! Εσείς προκαλείτε!

Όσο για τον τίτλο που λέτε πως θα κατακτήσετε και πως αυτό θα μεγαλώσει τα ποσοστά σας κτλ… Να σας θυμίσω «αγαπητέ» πως από το 1926 ή δεν ξέρω και γω πότε ιδρυθήκατε, έχετε με το ζόρι 15 τίτλους σε όλα τ” αθλήματα!!! Οπότε ΑΣΤΟ καλύτερα…

ΑΣΤΟ γι αυτούς που ξέρουν και που για δεκαετίες δοξάζουν την πόλη…

Αριστοτέλης Δεληγιάννης
πηγη : aris.re

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ,ΑΡΘΡΑ

  • Γράψτε τον το όνομα της αντιπάλου ομάδος!
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, avi, wmv, mpeg, doc, docx.
    Στείλτε μας φωτογραφίες-βίντεο σχετικές με την κερκίδα του ΑΡΗ!