Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ…..

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Ντροπή είναι, να περιμένεις, καρτερικά, 46 χρόνια για να κατακτήσεις πανελλήνιο τίτλο ποδοσφαίρου και να διακωμωδείς άλλες ομάδες που όταν τους κατακτούσαν, εσύ τις παρακολουθούσες και τις ζήλευες.

Ντροπή είναι, να ‘χεις γίνει υποχείριο καθεστώτος και μέσα από μια ταραγμένη, πολιτικά, περίοδο, να στοχεύεις στην ανάδειξη σου από την διαχρονική αφάνεια.

Ντροπή είναι, να ανάγεις σε είδωλο, ποδοσφαιριστή που δήλωνε ότι αγαπημένη του ομάδα είναι αυτή που την πλασάρεις ως «εχθρό» και όχι αυτή με την οποία συνδέθηκε η καριέρα του.

Ντροπή είναι, να φτάνεις στην κατάκτηση τίτλου έχοντας προκαλέσει, με τη μεροληπτική διαιτησία εις βάρος του αντιπάλου σου, ποινές φυλάκισης και αποκλεισμού αγώνων των καλύτερων παικτών του.

Ντροπή είναι, ο παράγοντας που είχες επικεφαλής την ταραγμένη, πολιτικά, περίοδο, δεκαετίες μετά να την αποκαλεί με τον «τιμητικό» τίτλο «Επανάσταση».

Ντροπή είναι, 35 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου σου πρωταθλήματος, να δηλώνει δημόσια ποδοσφαιριστής της ομάδας εκείνης ότι οι μεγάλοι της Αθήνας «συμφώνησαν και μας άφησαν να το κατακτήσουμε».

Ντροπή είναι να διακηρύττεις ότι μια ομάδα σου στέρησε τα πρωταθλήματα και λίγα χρόνια μετά οι οπαδοί σου να ταξιδεύουν σε αγώνα μπαράζ και να σηκώνουν πανό με το οποίο το αποκαλούν εντιμότατο (!) και του εύχονται καλή επιτυχία.

Ντροπή είναι, και στο δεύτερο πρωτάθλημα σου (αυτό της… αποκέντρωσης) να έρχεται, 25 χρόνια μετά, ποδοσφαιριστής της ομάδας εκείνης και να ομολογεί «η διαιτησία μας βοήθησε για να το κατακτήσουμε».

Ντροπή είναι, να δολοφονείς μέσα στο γήπεδο ανυποψίαστο οπαδό της αντίπαλης ομάδας και να το κάνεις σύνθημα κερκίδας.

Ντροπή είναι να συναλλάσσεσαι με απατεώνα μεγαλοτραπεζίτη, πρόεδρο της ομάδας που αποκαλείς «εχθρό» πουλώντας, εν μια νυκτί, παίκτη και προπονητή!

Ντροπή είναι ο πρόεδρος της ομάδας σου, στο μπάσκετ, ν’ ακούγεται σε κασέτες να επιχειρεί να επηρεάσει διαιτητές, προκειμένου να κερδίσει τον Αυτοκράτορα.

Ντροπή είναι, όταν πλησιάζει η στιγμή να κατακτήσεις, μετά από χρόνια, ένα πρωτάθλημα μπάσκετ, για να διασφαλίσεις την κατάκτησή του να επιλέγεις αντίπαλο, προκειμένου να μη το χάσεις κι αυτό από τον Αυτοκράτορα.

Ντροπή είναι να γλεντάς στα μπουζούκια, μαζί με μέλη της αντίπαλης ομάδας που ευνοήθηκε από τη ρουφιανιά σου.

Ντροπή είναι, να προκαλείς επεισόδια σε ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας σου και να την εξαφανίζεις από το χάρτη, προκειμένου να διώξεις τον πρόεδρο σου.

Ντροπή είναι, να βαφτίζεις, κομψά, «αποχή», την απογοητευτική εικόνα του γηπέδου σου και τις κερκίδες που έγιναν σημείο συνάντησης για ζευγαράκια.

Ντροπή είναι, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κι ενώ κινδυνεύεις με υποβιβασμό, να έρχεται έμβασμα για βελτίωση υποδομών και συμπτωματικά αντί να βελτιωθούν οι υποδομές, να βελτιώνονται οι βαθμολογικές επιδόσεις και ο αριθμός των κερδισμένων πέναλτι.

Ντροπή είναι, να υποδέχεσαι ως σωτήρα, έναν σταλμένο από το κόμμα αμφιλεγόμενο επιχειρηματία και 15 χρόνια μετά να παραδέχεσαι ότι υπήρξες «πλυντήριο» του κόμματος.

Ντροπή είναι, να διατρανώνεις ότι είσαι εμπορική ομάδα και επί 15 χρόνια, στη φανέλα σου να υπάρχουν αποκλειστικά κρατικές εταιρείες, μετά από κυβερνητική εντολή και με ποσά που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ντροπή είναι να «δωρίζεις» νίκη σε αγώνα με αντίπαλο υποδεέστερη ομάδα, προκειμένου να υποβιβαστεί σύλλογος της Ανατολικής Μακεδονίας, αυτός τελικά να σώζεται και οι οπαδοί του να καίνε τα κασκόλ σου στο γήπεδο του.

Ντροπή είναι, δυο φορές μάλιστα, να διακόπτοντα αγώνες με υπαιτιότητά σου, αλλά και τις δυο φορές να μην μηδενίζεσαι, μιας και η Αθήνα σε θεωρεί καλό, βολικό και πειθήνιο συνεργάτη.

Ντροπή είναι, ο μεγαλομέτοχος σου να μεταβιβάζει προβληματικό ακίνητο σε Υπουργείο προκειμένου να καρπωθεί υπέρογκα ποσά, ώστε να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα σου.

Ντροπή είναι να κάνεις συλλαλητήριο για την διαιτητική αδικία από τον εχθρό σου και το όνομα του δυνάστη προέδρου του να μην αναφέρεται από κανέναν ομιλητή.

Ντροπή είναι να κατακτάς τίτλο και να βοά η πιάτσα ότι το αντάλλαγμα είναι η πώληση ποδοσφαιριστή σου, η οποία πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά.

Ντροπή είναι, ν’ αποφασίζεις να διακόψεις τη χορήγηση εισιτηρίων στο μπάσκετ, επειδή την προηγούμενη χρονιά έχασες και τους δυο αγώνες της Κ.Π και δυο μήνες πριν τον επίμαχο αγώνα, έπαθες κάζο τύπου 1-4, στο ποδόσφαιρο.

Ντροπή είναι, να προκρίνεσαι στην Ευρωλίγκα, μέσα από την σκανδαλώδη απόφαση μηδενισμού του αντιπάλου σου, λόγω λήψης απαγορευμένων ουσιών αθλητών του και λίγες μέρες μετά να πανηγυρίζεις που ένας εξ αυτών μεταγράφηκε στην ομάδα σου.

Ντροπή είναι, το Δημόσιο να δαπανά δισεκατομμύρια δραχμές για να χτίσει γήπεδο, σε τυφλό οικόπεδο και να το αποκαλείς γήπεδό σου.

Ντροπή είναι, να μην έχεις τη δυνατότητα ούτε τα λειτουργικά του έξοδα του γηπέδου «σου» ν’ αποπληρώνεις και να γίνεται με τη διαδικασία του κρατικού «ρεφενέ», εδώ και μια δεκαετία.

Ντροπή είναι, να σηκώνεις σημαία γειτονικής χώρας, μέσα στο γήπεδό σου, χώρα από την οποία προέρχεσαι διωγμένος και βασανισμένος.

Ντροπή είναι, να ΄χεις «κάνει σημαία» ότι έπαιξες όλους τους τελικούς στην Αθήνα και όταν, με σκανδαλώδη απόφαση του «κουμπάρου», συμβαίνει το ανάλογο, να ΄χεις καταπιεί τη γλώσσα σου και να πανηγυρίζεις για τους «προνομιακούς» όρους διεξαγωγή του.

Ντροπή είναι, να έρχεται η στιγμή να παίξεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και να σου λένε ότι η διοίκησή σου δεν ήξερε να διαβάσει ένα έγγραφο της UEFA που αφορούσε την τιμωρία παικτών και να το πιστεύεις.

Ντροπή είναι, να παροτρύνεις τους ποδοσφαιριστές σου να χάσουν και να τους αποδοκιμάζεις, όταν σκοράρουν, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο σου.

Ντροπή είναι, την επόμενη αγωνιστική να χάνεις, εκ νέου, προκειμένου να μη έχει κίνητρο η κυανόλευκη «ουρά» σου να χτυπήσει τον αγώνα με τον «εχθρό» σου, ώστε αυτός να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ντροπή είναι, να στελεχώνεις την ομάδα σου με αθλητές από γειτονική χώρα με την οποία υπάρχει προαιώνια έχθρα και υπήρξε ο δυνάστης και κατακτητής της χώρας μας για 4 και περισσότερους αιώνες.

Ντροπή είναι να φωνάζεις: «έλληνες είστε και φαίνεστε» πιστοποιώντας αυτό που όλοι γνωρίζουν ότι δεν αισθάνεσαι τίποτα γι’ αυτή τη χώρα, αλλά ότι είσαι ένας «μουσαφίρης» και παρείσακτος.

Ντροπή είναι, να ‘σαι, και στο ποδόσφαιρο, ο ηθικός αυτουργός της απουσίας φιλοξενούμενων οπαδών στα μεταξύ μας παιχνίδια και οι δικαιολογίες που επικαλείσαι να εναλλάσσονται ανά περιόδους, προκαλώντας τον οίκτο και το γέλιο.

Ντροπή είναι, να ΄χεις έτοιμο πανό περί «μικρής ομάδας που πέφτει Β’ Εθνική» αλλά να μη τολμάς να το παρουσιάσεις, πριν διασφαλιστεί η παραμονή σου στην Α1.

Ντροπή είναι, να γίνεσαι ισότιμος συνομιλητής του Αυτοκράτορα, όταν πανηγυρίζεις την ήττα σου απ’ αυτόν και την παραμονή σου στην κατηγορία.

Ντροπή είναι, να κινδυνεύεις με υποβιβασμό και ο «κουμπάρος» να στέλνει σε διατεταγμένη υπηρεσία, διαιτητή, για να κερδίσεις τον αγώνα και να σώσεις τα χειρότερα.

Ντροπή είναι, να δηλώνει ο «κουμπάρος» ότι ο πρόεδρος-«κουμπάρος» πιάστηκε «ντοπέ», αλλά έγινε συγκάλυψη του σκανδάλου, επειδή η έκκριση αδρεναλίνης του «κουμπάρου» είναι ανεξέλεγκτη, άρα ιατρικώς δικαιολογημένη !

Ντροπή είναι, να ‘χεις Υπεύθυνο Ασφαλείας, απόστρατο αξιωματούχο της Αστυνομίας.

Ντροπή είναι, να χειροδικείς και να τραυματίζεις μέλη εφηβικής ομάδας ποδοσφαίρου και συνοδούς της και η επίσημη αντιπροσωπεία σου στο γήπεδο να ‘χει συμπτωματικά αποχωρήσει από το χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Ντροπή είναι, να κάνεις επιθέσεις σε συνδέσμους, πάντα σε μεταμεσονύκτιες ώρες και ενώ δεν υπάρχει κανείς στο χώρο, παρά μόνο κατεβασμένα στόρια και κλειστές πόρτες.

Ντροπή είναι, να ρουφιανεύεις τους δικούς σου (αποδεδειγμένα και μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις) και έχοντας επίγνωση της συμπεριφοράς σου, να κατηγορείς τους αντιπάλους σου για ρουφιανιά !

Ντροπή είναι, ν’ αντιγράφεις την κερκίδα του αντιπάλου σου, γιατί το κενό μυαλό σου, δεν έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο.

Ντροπή είναι να κάνεις επίθεση και να τραυματίζεις αμέριμνους οπαδούς ευρωπαϊκών ομάδων που επισκέπτονται την πόλη μας, στήνοντας ενέδρες σε γυναικόπαιδα.

Ντροπή είναι, να γίνεσαι «βαποράκι» στο «στόλο» του «χοντρού» και να θέλεις να περνιέσαι για «υπερωκεάνιο»

Ντροπή είναι, να ‘χεις στηρίξει την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σου, πουλώντας σε σκανδαλώδη ύψη χρημάτων, μέτριους ποδοσφαιριστές, να λαμβάνεις δανεικούς και χορηγίες από το μέτοχο της ομάδας που υποτίθεται ότι και αυτή σ’ έχει αδικήσει στο παρελθόν.Ντροπή είναι, να ‘χεις χάσει κατά κράτος, τον αγώνα της 30ετίας και προκειμένου να δικαιολογηθείς στους οπαδούς σου, να ‘χεις εφεύρει ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του διαιτητή που παραπέμπει στο όνομα της ομάδας που σε βοήθησε να αναγεννηθείς ποδοσφαιρικά !

Ντροπή είναι, να προσεγγίζεις ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας, στο παρασκήνιο κι ενώ κατηγορείς άλλες ομάδες όταν το πράττουν, εσύ να το ‘χεις καμάρι.

Ντροπή είναι, να περνάς προς τα έξω ότι οι ποδοσφαιριστές σε προτιμούν για το μεγαλείο σου και να προκύπτει, μετά από δική σου ομολογία, ότι απλώς τους πρόσφερες συμβόλαια με μεγαλύτερες αποδοχές!

Ντροπή είναι, να εφευρίσκονται παραθυράκια, να παρασκευάζονται φωτογραφικοί νόμοι και διατάξεις προκειμένου ποτέ να μην «ξεπαγώνουν» τα χρέη-«παγόβουνο» στο Δημόσιο.Ντροπή είναι, να εργάζεται στην ομάδα σου, ο γιος του «κουμπάρου», ενώ ο ίδιος να είναι νομικός εκπρόσωπος του «εχθρού»Ντροπή είναι, όταν έρχεται η στιγμή της μομφής κατά του προέδρου του «εχθρού» να ψηφίζεις «λευκό».

Ντροπή είναι, να σε αποκαλεί κάποιος «κοπρίτη» και έμμεσα νατον ψηφίζεις για εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ, όταν το όνομά του μάλιστα έχει εμπλακεί σε συνομιλίες με διαιτητές και θεωρείται το «πρωτοπαλίκαρο» του «χοντρού»

Ντροπή είναι, να πανηγυρίζεις, τα γκολ της ομάδας που ο πρόεδρος της σε αποκάλεσε «κοπρίτη».

Βέβαια δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα πιάσουν τόπο όσα αναφέρουμε, καθώς δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα θετικό απ’ όσους έχουν κάνει σημαία τους αυτό που όλοι οι άλλοι θεωρούν – και που είναι – ντροπή…Απλή αναφορά κάνουμε, για να τους βοηθήσουμε ν` αρχειοθετήσουν τα… κατορθώματά τους, που είναι και πολλά!!!

ΠΗΓΗ:SUPER3.GR

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ,ΑΡΘΡΑ

  • Γράψτε τον το όνομα της αντιπάλου ομάδος!
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, avi, wmv, mpeg, doc, docx.
    Στείλτε μας φωτογραφίες-βίντεο σχετικές με την κερκίδα του ΑΡΗ!