27/09/2017 Μεγάλη ευκαιρία!

  •  
  •  
  •  
  •  

27/09/2017 Όλοι στο φιλικό κόντρα στην Μπόκα, για να δώσουμε οπαδικά μαθήματα κερκίδας

27/09/2017 Όλοι στο φιλικό κόντρα στην Μπόκα, για να δώσουμε οπαδικά μαθήματα κερκίδας2

Ο ΠΑΛΕΡΜΟ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ,ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΟΣ!

27 Σεπτέμβρη λοιπόν

και ώρα 7:30 το βράδι,τότε είναι που θα ξανα ζωντανέψει το χαριλάου με μια εικόνα που μας έλειψε λόγο τον δύσκολων καιρών που περνάει η ομάδα σε όλους τους τομείς της,μια εικόνα παρόμοια με αυτήν που το 2009 έκανε χωρίς καμία υπερβολή τον γύρω του πλανήτη,απο την αυστραλία ως την αμερική και την ρωσσία μέχρι την λατινική αμερική,σε facebook forum youtube τηλεορασεις και ράδιο.

Σίγουρα υπάρχουν μεγάλες και σημαντικές διαφορές του τότε με το τώρα και σε οπαδικό επίπεδο και σε ομαδικό,πολύ περισσότερο στην ίδια την κοινωνία μας και στον τρόπο ζωής μας,για αυτό καλό είναι να μην μπόυμε στο τριπάκι την σύγκρισης και απλά να το απολαύσουμε..

Μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους που ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ φίλαθλος και οπαδός ΠΡΕΠΕΙ να έρθει στο γήπεδο και θα τους αριθμήσω αμέσως τώρα,πάντα με βάση την δική μου λογική που με βρίσκει ΚΑΘΕΤΑ απέναντι σε κάθε αρνητικό σχόλιο και κάθε σκέψη του τύπου ‘’ο αρης χάνεται και εμεις γιορταζουμε’’ … πάμε λοιπόν

1) ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ :
Χωρίς πολλά πολλά,αν δεν θέλουμε να σβήσει ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει συνέχεια και νέα οπαδάκια,λαό απο τον λαό,όπως γούσταρα και εγώ όταν ο πατέρας μου με πήγε στον ναό με την μπόκα το 2009 και πλέον είμαι εδώ να γράφω την άποψη μου για την ομάδα.

2) ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ:
Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση απο μια εικόνα σαν αυτή 8 χρόνια πριν ; στέλνουμε μήνυμα στον κάθε επενδυτή οτι ο ΑΡΗΣ ζεί,ο ΑΡΗΣ είναι οικονομική προοπτική,ο ΑΡΗΣ είναι δύναμη.Όπως και ο κάθε παίκτης σε οποιοδήποτε άθλημα πρίν πάρει μια απόφαση παταει στο youtube ‘’aris Thessaloniki fans’’ και να πάρει μια γεύση,ε λοιπόν και εν έτη 2017 είμαστε ακόμα εδώ να ξανά αφήσουμε μια εικόνα πίσω μας αντάξια του ΛΑΟΥ μας.

3) ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ :
Το έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε απο τα προβλήματα για μία μέρα,να θυμηθούμε όμορφες στιγμές,να περάσουμε καλά με αδέρφια που χαθήκαμε,να φωνάξουμε για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ γεμάτοι αγάπη και όρεξη.

4) ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :
Προς παίκτες μας,ότι με την εικόνα σας στο γήπεδο και τα αποτελέσματα που θα φέρετε θα έρθει και ο κόσμος κοντά σας.
Προς κάθε κομπλεξικο,ρουφιάνο και ψηλομύτη,που ζεί στην γεμάτη περηφάνεια-αντίσταση και κάθαρση φούσκα του.
ΜΜΕ, τα οποία πολεμάνε την ομάδα αλλα αδράξαν την ευκαιρία και ξαφνικά μας παίζουν με άρθρα για το μεγάλο αυτό φιλικό,δεν πειράζει,καλό είναι αυτό,θα ζοριστούν πολλοί και θα θαυμάσουν περισσότεροι.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ.

*Λεπτομέριες για το μεγάλο φιλικό στην ιστοσελίδα της παε μέσα απο τις ανακοινώσεις της.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ,ΑΡΘΡΑ

  • Γράψτε τον το όνομα της αντιπάλου ομάδος!
  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, gif, pdf, avi, wmv, mpeg, doc, docx.
    Στείλτε μας φωτογραφίες-βίντεο σχετικές με την κερκίδα του ΑΡΗ!
Arisfans.com - Menu